Кастрував чоловіків на кухонному столі: як чоловік прикидався лікарем

Кастрував чоловіків на кухонному столі: як чоловік прикидався лікарем
Операцію безпліддя він проводив на кухонному столі. Однак під час однієї з них його пацієнт помер. Чоловік помирав у муках, а електрик-лікар навіть не викликав "швидку" допомогу.

Про це повідомляють у КорреспонденТ.net.

У Німеччині літній електрик прикидався лікарем і заробляв на кастрації чоловіків прямо вдома. Про це пише Der Spiegel.

Таким чином "робота" псевдолікаря розкрилася. Наразі інцидент розглядає окружний суд Мюнхена. Йдеться про 66-річного чоловіка із Верхньої Баварії. Його дружина померла, і в нього залишилися величезні борги. До того ж, він дізнався, що деякі чоловіки готові платити за садистські та мазохістські сексуальні практики. І у 2018 році він почав пропонувати свої послуги.

Псевдолікар "лікував" своїх клієнтів електрикою, а потім ще почав пропонувати їм кастрацію, бо на цьому можна було більше заробити.

Для залучення клієнтів чоловік розміщував оголошення у тематичних групах, представляючись фельдшером чи співробітником лікарні. А кастрацію проводив на кухонному столі.

Чоловік проводив "операції" на кухонному столі вдома. Він видаляв "пацієнтам" яєчка і брав за це від 1 тисячі 200 євро. Крім кастрації, він також "практикував ампутацію пенісів", - пише ЗМІ.

У результаті, на його столі помер пацієнт, і для того, щоб уникнути відповідальності, електрик сховав його труп у картонній коробці. Тіло загиблого знайшли під час обшуку. Крім того, з'ясувалося, що в такий спосіб постраждали ще кілька чоловіків.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями 17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями
У Чернівецькій області хлопець отримав 6 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої дитини.
5 років позбавлення волі отримали митники, які брали хабарі (фото) 5 років позбавлення волі отримали митники, які брали хабарі (фото)
Двох співробітників Рівненської митниці ДФС за одержання неправомірної вигоди засудили до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото) На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото)
СБУ здійснює комплекс заходів з протидії незаконному обігу небезпечних хімічних і біологічних матеріалів. У Полтавській області виявлено місце несанкціонованого зберігання отруйних речовин.
Loading...
Load next