Ситуація на Харківщині наразі схожа на імітацію широкомасштабного наступу - ЦПД

Ситуація на Харківщині наразі схожа на імітацію широкомасштабного наступу - ЦПД

Ситуація на Харківщині контрольована і наразі схожа на імітацію ворогом широкомасштабного наступу, проведення розвідки боєм.

Про це повідомляє керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко.

Ситуація контрольована Силами оборони. Наразі схоже саме на імітацію ворогом широкомасштабного наступу із задіянням обмежених сил та засобів, проведення розвідки боєм. У росіян втрати в техніці та живій силі. Ця операція супроводжується інформаційною роботою воєнкорів РФ, які малюють стрілочки і рапортують про прориви їхніх сил вглиб на кілометри, які наразі вигадані для спроби створити паніку і використати інформаційний вакуум, - написав він.

Коваленко зауважив, що місцями ситуація ускладнена, але контрольована нашими військами.

Із тих зон, куди ворогу вдалося зайти, Сили оборони намагаються його вибити- зазначив керівник ЦПД.

Він додав, що ситуація може змінюватися, тому слід довіряти зараз тільки офіційним джерелам.

Ворогу важливо створити інформаційний шторм. Як правило, коли тривають активні дії, ситуація на ділянках змінюється чимало разів упродовж дня. Картина динамічна, повною інформацією володіють лише офіційні джерела, - зауважив Коваленко.

Нагадаємо, США знайшли спосіб заблокувати російським військовим доступ до Starlink

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу
Правоохоронці СБУ запобігли ввезенню хімічної продукції на територію України, яка була вироблена на російському заводі, що внесений до обмежувального та економічного санкційного списку Ради національної безпеки і оборони.
Load next