Яким був Герой України Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло?

Яким був Герой України Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло?
У Львові відбувся допрем’єрний показ документальної стрічки про життя Героя України Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла

У Львові відбувся допремєрний показ документальної стрічки про життя Героя України Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла. У фільмі можна дізнатися більше про його дитинство, участь у подіях Революції Гідності та те, як він добровольцем пішов захищати нашу країну від російських агресорів. 

У фільми можна побачити абсолютно унікальні архівні кадри, які до цього ні де не публікувалися.  

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
«Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео) «Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео)
На презентацію стрічки завітали артисти аби вперше побачити фільм разом із іншими глядачами на великому екрані.
Львівські депутати закликають позбавити фінансування фільму про ЛГБТ "Мій юний принц" Львівські депутати закликають позбавити фінансування фільму про ЛГБТ "Мій юний принц"
У вересні цього року фільм про дорослішання й ЛГБТ-стосунки між чоловіками «Мій юний принц» переміг на 17 конкурсі Держкіно, яке профінансує його у розмірі 20 млн грн. Депутати Львівської облради проти.
Показ ДОВГООЧІКУВАНОГО фільму «Я, Ніна»: як проходить премʼєра? Показ ДОВГООЧІКУВАНОГО фільму «Я, Ніна»: як проходить премʼєра?
Триває показ довгоочікуваного фільму «Я, Ніна» натхненого реальними подіями з життя відомої журналістки та телеведучої Яніни Соколової та її боротьбою з онкозахворюванням
Load next