Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ

Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.

Відповідний наказ голови Державної митної служби про призначення нового очільника Галицької митниці датований сьогоднішнім числом, 30 березня. Згідно з цим наказом виконання обов’язків начальника покладено на Колобродова Андрія Володимировича. Йдеться у повідомленні Галицької митниці у Facebook.

Новий очільник митниці закінчив Київський військовий ліцей імені Івана Богуна, а у 2009 році закінчив Національну академію СБУ та розпочав свою військову кар’єру в органах служби безпеки.

" Раніше А. Колобродов проходив службу на оперативних посадах в ГУ СБУ у м. Києві та Київській області та займав керівні посади в Головному управлінні контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки ", - йдеться у повідомленні.

У лютому 2021 року чоловік звільнився з органів СБУ за власним бажанням, після чого працевлаштувався до Державної митної служби України. Майже місяць він працював в.о. заступника координаційно – моніторингової митниці Держмитслужби, однак вже від сьогодні саме Колобродов Андрій виконуватиме обов'язки нового очільника Галицької митниці.

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Турецькі нелегали намагались перетнути український кордон на Львівщині
Декілька громадян Туреччини намагались незаконно перетнути український кордон та потрапити у одну із країн Євросоюзу.
Які найдорожчі легковики імпортували на Львівщині
Протягом січня – лютого 2021 року в Галицькій митниці Держмитслужби розмитнили близько 7 тис. легкових машин. Серед них Tesla та Mersedes.
Loading...
Load next