У Львові провели навчання з домедичної допомоги

У Львові провели навчання з домедичної допомоги
Львівський обласний центр Екстреної медичної допомоги проводить тренінги для представників ЗМІ, де навчають алгоритму дій допомоги потерпілому до приїзду швидкої

Не тільки інформують, але і самі навчаються. Львівські журналісти проходять короткі тренніги з надання домедичної допомоги. Зокрема, Львівський обласний центр Екстреної медичної допомоги підготував програму навчання, де зібрані найпростіші медичні заходи для порятунку потерпілого.

На короткому 4-годинному тренінгу розповіли про серцево-легеневу реанмацію, використання дефібрилятора, про методи зупинки кровотеч, допомогу при удавленні, судомному нападі тощо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео) Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео)
Школи, де 80% працівників будуть вакцинованими, зможуть працювати у очному форматі, навіть якщо Львівщина перебуватиме у "червоній" зоні.
Офлайн навчання: у Львові учні повернулись за шкільні парти (відео) Офлайн навчання: у Львові учні повернулись за шкільні парти (відео)
Після тривалої перерви з 5-го травня усі львівські школярі навчаються на очній формі, хоч із дотриманням певних правил та обмежень.
Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео) Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео)
Автошкола «EasyDrive» спільно з патрульною поліцією Львівщини в інтерактивній та легкій формі навчали дітей правил дорожнього руху.
Load next