Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною

Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.

Уламки двох ракет, які ввечері 5 квітня українська протиповітряна оборона (ППО) збила над Львівщиною, впали на окраїні Радехова. Про це на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Вчора над територією Львівської області силами ППО повітряного командування "Захід" було збито дві ракети, уламки яких впали на цивільний об'єкт на окраїні Радехова, внаслідок якого було загоряння цивільного об'єкту.

Силами ДСНС пожежу було погашено. Жертв немає, постраждалих немає, — сказав Козицький.

Нагадаємо, що завершується комплектування 125 бригади ТРО (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео) Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Loading...
Load next