Що змінилося у наданні психосоціальної послуги?

Що змінилося у наданні психосоціальної послуги?
Що змінилося у наданні психосоціальної послуги для вразливої категорії осіб та які проблеми необхідно вирішити зараз розповіли посадовці та благодійники

Що змінилося у наданні психосоціальної послуги для вразливої категорії осіб та які проблеми необхідно вирішити зараз розповіли посадовці та благодійники.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео) Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео)
Правоохоронці під Києвом затримали трьох злочинців, які здійснювали жорстокі напади на будинки мешканців і на офісні приміщення, при цьому вимагали у людей гроші, зв‘язували та катували їх праскою.
У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото) У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото)
Вчора ввечері, 26 квітня, близько 19 год сталось смертельна ДТП на трасі Мукачево-Рогатин-Львів між селами Залужжя та Зубівка Мукачівського району.
Load next