Помер ексголова ДСНС Сергій Бочковський

Помер ексголова ДСНС Сергій Бочковський

Колишній голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський помер на 58-му році життя.

Про це повідомила пресслужба ДСНС.

27 листопада після тривалої хвороби на 58-му році життя помер Сергій Бочковський – колишній голова ДСНС України (2014–2015 рр). Сергій Станіславович все життя присвятив пожежній справі, працювавши на різних посадах у сфері цивільного захисту, - зазначили у ДСНС.

Рятувальна служба висловила співчуття рідним і близьким померлого.

Бочковський очолював ДСНС з квітня 2014 р. по березень 2015 р.

25 березня 2015 року на засіданні Кабміну Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького затримали слідчі за обвинуваченням у корупційних діях.

Нагадаємо, Українські водії можуть відновити посвідчення ще в одній країні ЄС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео) Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео)
Група туристів, яка проходила туристичним маршрутом від села Ділове–гора Піп Іван Мармароський–гора Стіг, що у Рахівському районі Закарпатської області, виявили тіло померлого чоловіка.
У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей
Вчора, 17 квітня, на Хмельниччині близько 15:40 год поблизу с. Солобківці Ярмолинецького району зіткнулись «Daewoo» та «ВАЗ».
Loading...
Load next