У Німеччині чоловік вдарив ножем критика ісламу і поранив поліцейського

У Німеччині чоловік вдарив ножем критика ісламу і поранив поліцейського

Озброєний ножем чоловік напав на ринковій площі німецького Мангейма на критика ісламу Міхаеля Штюрценбергера.

Про це повідомляє Welt.

Нападник також напав на поліцейського і був застрелений іншим офіцером.

Поліція спочатку не могла сказати, скільки людей постраждало в результаті нападу і наскільки серйозні поранення. За словами прессекретаря поліції, небезпеки для громадськості немає.

Мотив злочину наразі незрозумілий. Чи мав напад з ножем політичне підґрунтя, з'ясовує слідство. На місці чергують рятувальники і рятувальний гелікоптер, повідомила речниця поліції. Ринкову площу оточили і встановили захисні екрани.

Партія "Громадянський рух Pax Europa" (BPE), членом якої є Штюрценбергер, у своїй заяві підтвердила, що на Штюрценбергера та інших помічників напали на мітингу BPE в Мангеймі близько 11:30 ранку. Постраждалі отримали важкі поранення.

Ринкова площа Мангейма розташована в центрі 300-тисячного міста на півночі землі Баден-Вюртемберг.

Нагадаємо, У столичному метро збільшать інтервали між поїздами через дефіцит співробітників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти
Чернігівські поліцейські застрелили 45-річного чоловіка який йшов на них із ножами у двох руках та намагався на них напасти.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Load next