У ДПСУ відреагували на чутки про мінування берегів Тиси

У ДПСУ відреагували на чутки про мінування берегів Тиси

Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко назвав ворожою ІПСО чутки про мінування берегів річки Тиси.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

 За його словами, такі чутки є ворожою ІПСО.

Посилення кордону з країнами Європейського Союзу та Молдовою для того, щоб не допускати незаконного перетину кордону, - це відповідальність України перед країнами, з якими ми межуємо. Але це жодним чином не передбачає мінування території або інших дій, які б загрожували життю людей, навіть попри те, що вони у незаконний спосіб намагаються перетнути кордон, ‒ заявив Демченко.

Він також наголосив, що для посилення охорони кордону Держприкордонслужба збільшує кількість прикордонних нарядів та використовує нові технічні засоби, такі як БПЛА та камери відеоспостереження.

Нагадаємо, У Естонії вздовж річки Нарва на кордоні із рф влітку зведуть п'ять спостережних пунктів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Load next