Окупанти планують здійснити теракти на ТОТ, щоб звинуватити в цьому проукраїнських громадян - "Атеш"

Окупанти планують здійснити теракти на ТОТ, щоб звинуватити в цьому проукраїнських громадян - "Атеш"

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях, зокрема в Джанкої, що в Криму, планують здійснити ряд провокацій та терактів на виборчих дільницях і звинуватити в цьому проукраїнське населення.

Про це повідомляє "Атеш".

Відомо, що протягом трьох днів окупанти мають намір на виборчих дільницях здійснити провокації й теракти під час псевдовиборів президента РФ. Мета ‒ звинуватити в цьому проукраїнських громадян.

Таку інформацію розповсюдили в Джанкої, Генічеську, Маріуполі, Мелітополі, Донецьку й Луганську.

Ми настійно рекомендуємо у період проведення фейкових виборів не відвідувати громадські місця та виборчі дільниці, ‒ додають в "Атеш".

Нагадаємо, РФ може готуватися до війни з НАТО у найближчі 10 років - розвідка Естонії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next