В Запоріжжі поліція перевірятиме громадський транспорт

В Запоріжжі поліція перевірятиме громадський транспорт

В Запоріжжі, відсьогодні поліція перевірятиме громадський транспорт на кінцевих зупинках.

Про це повідомляє пресслужбу Запорізької міської ради.

Як пояснили в міськраді, відповідне рішення необхідне для:

  • належного контролю за організацією пасажирських перевезень;
  • попередження аварійності на лініях автобусних маршрутів;
  • поліпшення надання якісних послуг з перевезення пасажирів.

З 21 травня управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради спільно з Управлінням патрульної поліції планують перевірки транспортних засобів, що залучені до обслуговування на міських автобусних маршрутах на кінцевих зупинках міського пасажирського транспорту, - додає міськрада.

Нагадаємо, Понад 3 тисячі засуджених уже подали заяви на службу в армії - Мін’юст

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На дорогах України будуть працювати нові патрульні діагностичні станції (подробиці та фото) На дорогах України будуть працювати нові патрульні діагностичні станції (подробиці та фото)
З 12 листопада, на дорогах України працюватимуть спеціалізовані автомобілі патрульної поліції, тобто мобільні діагностичні станції. Станції будуть працювати в усіх областях країни.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Load next