У Польщі заочно заарештували суддю, який утік до Білорусі

У Польщі заочно заарештували суддю, який утік до Білорусі

Варшавський районний суд заочно заарештував на три місяці суддю адміністративного суду Томаша Шмідта, який виїхав до Білорусі і попросив там політичного притулку.

Про це прокурор Національної прокуратури Польщі Артур Казновський, передає PAP.

Суд повністю задовольнив клопотання прокуратури про застосування даного заходу (тимчасового арешту - ред.) строком на три місяці, - сказав Казновський.

На підставі рішення суду буде видано ордер на арешт особи, а потім буде підготовлено подання про видачу європейського наказу про арешт.

Нагадаємо, На прем'єра Словаччини вчинено замах, він поранений у лікарні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП у Харкові: суддя Янцовська відмовилася розглядати справу 16-річного водія Infinity Смертельна ДТП у Харкові: суддя Янцовська відмовилася розглядати справу 16-річного водія Infinity
6 жовтня приблизно о 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Aveo та Infiniti, який рухався на червоний сигнал світлофора та за кермом якого перебував підозрюваний.
Маріупольський райсуд обрав запобіжний захід для "Палича" Маріупольський райсуд обрав запобіжний захід для "Палича"
Гюндюз Мамедов заявив, що це перше, але не останнє рішення про воєнні злочини на окупованих територіях.
У Польщі затримали російського та білоруського шпигунів У Польщі затримали російського та білоруського шпигунів
Підозрюваних затримала Військова поліція. Вони обидва заслухали звинувачення, і суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на три місяці.
Load next