В Чехії затримали сімох українців - вимагали гроші від співвітчизників (відео)

В Чехії затримали сімох українців - вимагали гроші від співвітчизників (відео)
Свою діяльність вони вели переважно у Брно та Південно-Моравському краї, їхніми жертвами ставали вихідці з України, від яких злочинці вимагали платню за так званий захист.

Про затримання банди рекетирів з України чеська поліція повідомила у вівторок, 26 жовтня. Однак спецоперація з їх затримання пройшла минулого тижня. Про це інформує Zaxid.net.

Працівники Національного центру боротьби з організованою злочинністю Служби кримінальної поліції та розслідувань Чехії затримали сімох українців за звинуваченням у створенні злочинного угруповання.

Фото: скриншот з відео затримання

За інформацією чеських правоохоронців, затримані входили до так званої «луганської бригади». Свою діяльність вони вели переважно у Брно та Південно-Моравському краї, їхніми жертвами ставали вихідці з України, від яких злочинці вимагали платню за так званий захист. Таким чином, обвинувачені мали отримати щонайменше 2,5 млн чеських крон (112 тис. доларів).

Під час спецоперації затримали сімох людей: чотирьох чоловіків та трьох жінок. Останніх звинувачують у наданні злочинцям своїх банківських рахунків для переказу коштів.

Віра Коновалpravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція
У поліції встановили, що потерпілий – це 41-річний місцевий мешканець, який зловживав алкоголем. Зокрема, до скоєння підпалу одягу потерпілого може бути причетний 14-річний підліток.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Loading...
Load next