Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи
Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту підроблених документів.

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що займалося виготовленням фальшивих документів різних видів.

Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту цих документів. Також вони створили цілу систему роботи, що дозволяла їм у різний спосіб доставляти товар до клієнтів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть видатного українського художника Мирослава Отковича Смерть видатного українського художника Мирослава Отковича
На 75-му році життя помер художник-аквареліст, реставратор, заслужений діяч мистецтв та народний художник України Мирослав Откович.
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
ЕФЕКТИВНА допомога при захворюваннях у медичному центрі «Родовід»: які послуги доступні? ЕФЕКТИВНА допомога при захворюваннях у медичному центрі «Родовід»: які послуги доступні?
У медичному центрі «Родовід» лікують пацієнтів з різних країн, зокрема з Німеччини, Польщі, Бельгії тощо. Серед іноземців, окрім консультацій лікарів, користується популярністю процедура плазмоферезу
Load next