На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)

На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.

Учора, 19 липня, на трасі Київ-Чоп поблизу села Солонка Львівської області трапилась потрійна ДТП, яка призвела до загибелі неповнолітньої дитини. Дворічна дівчинка, яка їхала в автомобілі "Daewoo", померла на місці від отриманих травм, повідомляє пресслужба поліції Львівської області у Facebook.

Ще двоє пасажирів "Daewoo", хлопці 4 і 12 років, і два пасажири, госпіталізовані до лікарні з численними травмами.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Ауді", 37-річний львів‘янин, здійснюючи обгін у недозволеному місці, скоїв зіткнення з автопоїздом ДАФ, внаслідок чого вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де її водій скоїв зіткнення з легковим автомобілем "Деу", - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначається, що водія автівки "Ауді" затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини смертельної ДТП та особи всіх її учасників. 

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником
Поблизу Буська у Львівській області чоловік не впорався з керування автомобіля та виїхав на узбіччя зустрічної смуги.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
Loading...
Load next