У Польщі заочно заарештували суддю, який утік до Білорусі

У Польщі заочно заарештували суддю, який утік до Білорусі

Варшавський районний суд заочно заарештував на три місяці суддю адміністративного суду Томаша Шмідта, який виїхав до Білорусі і попросив там політичного притулку.

Про це прокурор Національної прокуратури Польщі Артур Казновський, передає PAP.

Суд повністю задовольнив клопотання прокуратури про застосування даного заходу (тимчасового арешту - ред.) строком на три місяці, - сказав Казновський.

На підставі рішення суду буде видано ордер на арешт особи, а потім буде підготовлено подання про видачу європейського наказу про арешт.

Нагадаємо, На прем'єра Словаччини вчинено замах, він поранений у лікарні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку
За словами чоловіка, він з другою дочкою спав в іншій кімнаті, коли серед ночі почув стогін. Увійшовши до кімнати, він побачив закривавлену дружину та дитину.
Роздяглись догола посеред траси: трьох українок оштрафували у Чорногорії за відверту фотосесію (відео 18+) Роздяглись догола посеред траси: трьох українок оштрафували у Чорногорії за відверту фотосесію (відео 18+)
Троє дівчат влаштували відверту оголену фотосесію посеред дороги у Чорногорії. Українки фотографувалися без одягу, сидячи на автодорозі й поливаючи себе водою.
Load next