Застрелив порушника кордону на Закарпатті: суд заарештував прикордонника

Застрелив порушника кордону на Закарпатті: суд заарештував прикордонника

Прикордоннику, який застосував зброю проти цивільного за намагання перетнути кордон з Румунією, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права на заставу.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян.

На сьогодні ми маємо офіційно оголошену підозру в порушенні правил поводження зі зброєю, що призвело до смерті потерпілого. За такою статтею можна на 10 років позбутися волі. На даному етапі проводиться досудове розслідування і можу сказати, що обрано запобіжний захід додатково для правоохоронця. Це - утримання під вартою без права внесення застави, - поінформувала Сапьян.

Вона додала, що призначено відповідні експертизи у справі загибелі 39-річного громадянина, який намагався перетнути кордон, зокрема балістичну.

Нагадаємо, Вимушені обмеження світла триватимуть влітку, восени та взимку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Двох українців у Грузії засудили до тюремного терміну: МЗС України відреагувало на рішення Двох українців у Грузії засудили до тюремного терміну: МЗС України відреагувало на рішення
Двох українських яхтсменів засудили до чотирьох років позбавлення волі через звинувачення у незаконному перетині грузинського кордону.
Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю
Україна ввела додаткові обмеження на кордоні з Білоруссю у Рівненські області. Зокрема запроваджено додаткові тимчасові обмеження.
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Load next