У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео)

У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
Причина виникнення пожежі та сума заподіяних збитків наразі з’ясовуються. Також горіла автівка начальника відділу поліції Харкова.

Вночі 15 вересня на автостоянці житлового району у Харкові вночі горіли шість автомобілів.

Про це повідомила пресслужба ДСНС у Харківській області.

Там зазначили, що повідомлення про пожежу надійшло о 03:28 15 вересня. На місце події направили три 3 відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах.

На момент прибуття рятувальників вогнем повністю був охоплений автомобіль "Toyota Rav 4" на площі 5 квадратних метрів.

Відкрите полум‘я також завдало шкоди ще п’ятьом авто, що стояти впритул: двом "Toyota Camry", ще одному "Toyota Rav 4", а також "Daewoo Lanos" та "Hyundai IX". У всіх – різні ступені пошкодження.

Рятувальники негайно вжили заходи щодо гасіння пожежі. Палаючі автомобілі рятувальники вкрили шаром піни. Вогонь локалізований о 03:36, а о 04:35 ліквідований. Постраждалих немає, – йдеться у повідомленні.

Причина виникнення пожежі та сума заподіяних збитків наразі з’ясовуються.

"Toyota Rav 4" належить начальнику відділу поліції міста, інформує Telegram-канал ХС | Харьков.

Читайте також
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео) Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)
Поблизу Дніпра сталася аварійна пожежа трансформатора. Над селищем виник величезний чорний стовп диму, а жителі залишилися без світла.
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
Loading...
Load next