Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи
Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту підроблених документів.

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що займалося виготовленням фальшивих документів різних видів.

Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту цих документів. Також вони створили цілу систему роботи, що дозволяла їм у різний спосіб доставляти товар до клієнтів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові нове обмеження через локдаун: заборонили продавати алкоголь
ЛМР ухвалила рішення про заборону ресторанам продавати алкоголь "на виніс" у зв'язку з карантинними обмеженнями у місті. Це спричиняє додаткові скупчення людей.
У Львові таксист їздив із посвідченням батька, який помер 12 років тому У Львові таксист їздив із посвідченням батька, який помер 12 років тому
Львівські патрульні затримали водія, який був позбавлений посвідчення водія, однак переробив на себе аналогічний документ батька, який помер 12 років тому.
Load next