Яким був Герой України Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло?

Яким був Герой України Дмитро «Да Вінчі» Коцюбайло?
У Львові відбувся допрем’єрний показ документальної стрічки про життя Героя України Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла

У Львові відбувся допремєрний показ документальної стрічки про життя Героя України Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла. У фільмі можна дізнатися більше про його дитинство, участь у подіях Революції Гідності та те, як він добровольцем пішов захищати нашу країну від російських агресорів. 

У фільми можна побачити абсолютно унікальні архівні кадри, які до цього ні де не публікувалися.  

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
«Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео) «Любов і блогери»: у Львові відбувся допрем’єрний показ комедійного фільму (відео)
На презентацію стрічки завітали артисти аби вперше побачити фільм разом із іншими глядачами на великому екрані.
У Львові відбувся допрем’єрний показ кримінальної драми "Носоріг" Олега Сенцова (відео) У Львові відбувся допрем’єрний показ кримінальної драми "Носоріг" Олега Сенцова (відео)
Стрічка про лихі 90 заснована на реальних подіях. Кінокартину, до речі, вже купили для показу у багатьох країнах світу.
Документальний фільм "Воїн" про Тараса Матвіїва: у Львові відбулась прем'єра (відео) Документальний фільм "Воїн" про Тараса Матвіїва: у Львові відбулась прем'єра (відео)
Врятував двох побратимів ціною власного життя. У Львові показали документальну стрічку присвячену Герою України Тарасу Матвіїву. Фільм, заснований на спогадах рідних та близьких, розповідає про життєвий шлях захисника.
Load next