Через вибух гранати на Львівщині загинув 47-річний чоловік

Через вибух гранати на Львівщині загинув 47-річний чоловік
Внаслідок вибуху гранати у Львівській області загинув 47-річний чоловік. Вибух трапився на подвір'ї загиблого.

Трагедія трапилась учора, близько 17.15 години вечора. Як попередньо встановили правоохоронці, від травм, отриманих внаслідок вибуху, помер 47-річний мешканець одного з сіл Львівського району, на подвір’ї якого й сталась подія. Про це повідомляє пресслужба Поліції Львівської області.

"Також попередньо встановлено, що вибухнула, ймовірно, ручна граната РГД-5", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що на місці події працювала слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки.Також правоохоронці розслідують обставини події та походження самого боєприпасу, внаслідок вибуху якого загинув чоловік.

За фактом трагедії правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 - Умисне вбивство, з приміткою "самогубство" та частиною 1 статті 263 - Незаконне поводження зі зброєю, боєвими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України. Наразі триває розслідування та призначені експертизи.

Читайте також
Львівські поліцейські затримали злочинця який здійснив 30 крадіжок
Правоохоронці викрили зловмисника, причетного до тридцяти крадіжок у Львові. У поліції повідомили, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.
Підтримував агресію рф проти України (відео) Підтримував агресію рф проти України (відео)
СБУ оголосила підозру ще одному шанувальнику «руZZкого мира». Чоловік також за гроші від кураторів з росії намагався здати ворогу позиції блок-постів ЗСУ.
Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото) Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото)
У Міжнародному аеропорті "Львів" пасажири виявили невідому сумку. Працівники летовища вважають, що у ній може бути вибухівка.
Loading...
Load next