На Сумщині відкрили центр рекрутингу української армії

На Сумщині відкрили центр рекрутингу української армії

Новий центр рекрутингу української армії розпочав роботу на Сумщині в місті Шостка.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Центр рекрутингу працює з понеділка по четвер з 8:00 до 17:15, а в п’ятницю — з 8:00 до 16:00. Відвідувачі можуть прийти із повісткою для уточнення облікових даних та розпочати процес долучення до захисту країни.

Отримати інформацію щодо доступних вакансій у Силах оборони регіону можна також за телефоном 0664241005 або за електронною поштою shostkarecruitingcentre@gmail.com.

Оборона України — це почесний обовʼязок кожного жителя України. І ми будемо намагатися робити все, щоб ця справа була почесна і добровільна. Щоб добровольці більше мали можливостей вибрати свою спеціальність в армії і захищати Батьківщину, — зазначив міський голова Шостки Микола Нога.

Голова Шосткинської райдержадміністрації Оксана Тарасюк зазначила, що відкриття цього центру — це наближення нашої перемоги. Усі люди, які звернуться сюди, отримають професійну допомогу та консультацію.

Ми звертаємося до людей: будь ласка, це сервіс створений для вас, прийдіть, зателефонуйте, поцікавтесь. Це абсолютно цивільний простір — ЦНАП, наші рекрутерки — цивільні люди. Вони вас проконсультують, вони вам допоможуть. Одразу себе не знайдете — прийдіть другий раз, третій. Не хочете залишати свої дані — не робіть цього. Це сервіс створений, щоб вам допомогти. Без жодних фактично зобов’язань. Ви робите свідомий вибір, як долучитися до оборони держави в ці складні часи, коли насправді держава максимально потребує залучення кожного, — додав Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Нагадаємо, У Києві затримано громадянина США якого підозрюють у подвійному вбивстві

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Через обстріли на Сумщині стався витік аміаку (відео) Через обстріли на Сумщині стався витік аміаку (відео)
Наразі мешканцям Сум нічого не загрожує.
Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади
Механізовані підрозділи ЗСУ відбили автомобільний міст і закріпилися на лівому березі Дніпра.​
Load next