ЗСУ вже знаходяться на лінії Херсона, — мер Мелітополя

ЗСУ вже знаходяться на лінії Херсона, — мер Мелітополя

ЗСУ можуть протягом найближчих тижнів звільнити Херсон та Мелітополь від російських окупантів.

Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

Наші героїчні ЗСУ істотно просунулися і вже знаходяться на кордонах Херсона. І я впевнений, що найближчим часом, у найближчі тижні місто Херсон буде звільнене нашими героїчними військовими. Така ж ситуація в напрямку міста Мелітополя. Вже більше ніж на 10 км просунулися в напрямку Мелітополя наші збройні сили, - сказав він.

Федоров додав, що Україна зараз отримує від країн Заходу багато зброї, що наближає нас до перемоги. 

Я сподіваюся, що найближчим часом її буде достатньо для того, щоб деокупувати наші окуповані міста та врятувати від тиску наших мешканців, - сказав він. 

Своєю чергою російське ЗМІ "Тайга.Инфо" повідомило, що студентам Новосибірська пропонують викладати на окупованих територіях Херсонської області, передає видання "Мост".

Пропозиції надходять студентам Новосибірського державного педагогічного університету. Їх автором є місцеве міністерство освіти.

Студенти мають забезпечити підготовку до навчального року. Також росіянам потрібні діючі вчителі "з усіх предметів".

Їм обіцяють по 7 тисяч рублів на добу, збереження основної роботи, оплату проїзду та проживання. Все це стосується і окупованих територій Запорізької області.

Нагадаємо, раніше Маляр повідомила, що російські військові перевозять сім'ї до Херсона і селяться там у квартирах українців.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next