На Полтавщині знайшли тіло 12-річної дівчини, яку шукали майже тиждень

На Полтавщині знайшли тіло 12-річної дівчини, яку шукали майже тиждень

У лісосмузі біля Полтави виявили тіло 12-річної Дарії Волошиної, яка зникла майже тиждень тому. Поліція затримала 57-річного чоловіка, якого підозрюють у жорсткому вбивстві дитини.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Повідомлення про зникнення 12-річної дитини надійшло до поліції у ніч з 26 на 27 травня. Пошукова операція тривала понад чотири доби. 

Поліцейські та громадськість робили максимум можливого, щоб якнайшвидше розшукати зниклу дитину. Однак, на превеликий жаль, результат виявився не таким, як би нам хотілося! Оперативники встановили, що дівчинку жорстоко вбив місцевий чоловік, ‒ йдеться у повідомленні.

У причетності до вчинення вбивства дитини підозрюють 57-річного полтавця з кримінальним минулим. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні дій сексуального характеру та умисному вбивстві малолітньої. Чоловіку може загрожувати довічне позбавлення волі.

Фігурант намагався знищити сліди цинічного злочину, щоб уникнути відповідальності. Він на власному автомобілі вивіз дитину за межі обласного центру, вбив та приховав тіло у лісосмузі, ‒ заявив начальник Головного управління поліції Полтавської області Євген Рогачов.

Нагадаємо, Умисне вбивство ветерана АТО у Києві: виконавець злочину отримав 15 років в’язниці

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
Load next