Головні новини за 19 серпня: День Незалежності України: у Києві відбулась репетиція. У Кривому Розі попрощались з померлим мером.

Головні новини за 19 серпня: День Незалежності України: у Києві відбулась репетиція. У Кривому Розі попрощались з померлим мером.

У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна

Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".

У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим

У неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Відомо, що причиною смерті стало вогнепальне поранення грудної клітини. Наразі ж правоохоронці розглядають дві версії: самогубство та умисне вбивство.

Візьме участь у заходах до Дня Незалежності: в Україну прибув військовий оркестр США
 

У День Незалежності України, 24 серпня, в Києві на Хрещатику відбудеться святковий парад Збройних сил України. Ймовірно, що оркестр ВМС США також візьме участь у ньому й пройдеться "коробкою" по головній вулиці столиці.

"Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування

Жінка закликала не вірити їй, якщо вона раптово почне брати на себе провину за вбивство Шеремета і просить розцінювати це як "крик про допомогу".

Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей

Пошукові групи обшукують лісові масиви поблизу Порошкова, де ймовірно й зникли діти. Станом на 09:15 ранку співробітникам ДСНС вдалося відшукати 4 дітей.

Скандал на Кубку України: тренер напав з кулаками на суддю після програшу своєї команди

Суддя, який отримав від тренера стусанів, призначив пенальті у ворота "Олімпії" і скасував гол аматорської команди. Через це команда з Полтавської області вилетіла з Кубка України.

Засновниками "Кримської платформи" стануть 44 держави: Кулеба назвав повний склад саміту

Усі 44 країни-учасниці саміту та Україна стануть засновницями "Кримської платформи". Окрім цього, саміт, який має відбутися напередодні 30-річчя Незалежності України, 23 серпня, відвідають 14 глав держав.

Євросоюз визнав українські COVID-сертифікати в "Дії"

ЄС офіційно визнав відповідність українських COVID-сертифікатів у "Дії" європейським. Відтепер українці зможуть подорожувати без обмежень, які спричинила пандемія.

Україна отримала від трьох країн 800 доз вакцини AstraZeneca

Вакцина AstraZeneca з ефективністю 92% запобігає госпіталізації та смерті від коронавірусної хвороби, викликаної новим небезпечним штамом "Дельта".

 

Читайте також
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
Підозрювана у справі Шеремета Кузьменко прокоментувала відставку Авакова Підозрювана у справі Шеремета Кузьменко прокоментувала відставку Авакова
Юлія Кузьменко прокоментувала відставку Авакова, де зазначила, що чекає дій від держави, а не зміни прізвищ.
Головні новини України за 17 серпня: в Афганістані 150 українців. В Києві продавали дітей $70 тисяч за одну. Головні новини України за 17 серпня: в Афганістані 150 українців. В Києві продавали дітей $70 тисяч за одну.
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
Loading...
Load next