На Франківщині у готель з молотком і гранатою увірвався чоловік "під кайфом"

На Франківщині у готель з молотком і гранатою увірвався чоловік "під кайфом"

У Коломиї на Івано-Франківщині правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який увірвався в готель, нищив майно і погрожував підірвати боєприпас.

Про це повідомили у поліції Івано-Франківської області.

Подія трапилася напередодні, 29 травня. Близько 19:20 на лінію "102" зателефонував власник одного із готелів Коломиї і розповів, що у приміщення увірвався невідомий чоловік та почав вчиняти хуліганські дії - молотком нищив майно готелю. 

На місце негайно прибули керівництво Коломийського РВП, слідчо-оперативна група. Фігурант чинив активний опір правоохоронцям. До того, тримаючи в руках боєприпас, погрожував застосувати його. Однак завдяки злагодженим діям поліцейських, зловмисника вдалося затримали, коли він намагався втекти з готелю через вікно, - йдеться у повідомленні.

Вибухотехніки, які також прибули на виклик, вилучили предмет, схожий на корпус гранати Ф-1 із запалом. Окрім цього, поліцейські виявили та вилучили молоток, пневматичний пістолет та мобільні телефони. Речові докази скерували на експертизу. 

Чоловіка затримали. Ним виявився 38-річний мешканець с.Сопів, Коломийського району. Він був у стані наркотичного сп’яніння. Раніше зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за фактами хуліганства (ч. 3 ст. 296 ККУ) та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 ККУ).

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Суд також обере йому запобіжний захід. Поліцейські встановлюють походження вилученого боєприпасу.

Нагадаємо, Франція планує направити в Україну кілька сотень військових інструкторів – Reuters

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей "Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.
50% жінки віддавали сутенерці: одеські правоохоронці затримали адміністраторку борделю (фото) 50% жінки віддавали сутенерці: одеські правоохоронці затримали адміністраторку борделю (фото)
Година інтимних послуг коштувала від 1 200 до 2 000 гривень.
На Банковій невідомий намагався спалити себе (фото) На Банковій невідомий намагався спалити себе (фото)
Поліцейські та бійці Муніципальної варти завадили чоловікові скоїти суїцид. Причини такого вчинку наразі невідомі.
Load next