Смерть 12-річного хлопчика в "Артеку": батько з інвалідністю сам виховував сина (відео)

Смерть 12-річного хлопчика в "Артеку": батько з інвалідністю сам виховував сина (відео)
Сім'я померлого хлопчика не перебувала на обліку як та, яка потрапила в складні життєві умови. У травні у дитини померла бабуся – мама батька Ігоря, а про рідну матір Павла нічого невідомо.

У Міжнародному дитячому центрі "Артек", що розташований у Пущі-Водиці в Києві, помер 12-річний Павло Теровець з Кропивницького. Трагедія трапилась, 12 веpесня. Так, о 12:40 медична сестpа закладу побачила знепритомлену дитину й відразу почала надавати хлопчикові невідкладну медичну допомогу та викликала "швидку допомогу". Проте, попри pеанімаційні дії, вже о 13:20 медики констатували смеpть дитини.

Павло Теровець

Наразі причини смерті 12-річної дитини невідомі, точні висновки зробить тільки судмедекспертиза. Зокрема, у батька Павла - Ігоря Теровця, є група з інвалідності й попри це він самостійно виховував сина, повідомляє OBOZREVATEL.

Так, до 2015 року чоловік працював на будівництві, проте згодом у нього виявили важку форму цукрового діабету через, що довелось перенести операцію на нозі. Пізніше у батька померлого хлопчика виявили остеомієліт. Протягом кількох років Ігор переніс декілька операцій та ампутації, у нього також був перелом ноги, внаслідок чого йому вставляли спиці.

Батько Ігор та син Павло

Через інвалідність батька, сім'я жила на соціальні виплати, а влітку Ігор ще й продавав біля супермаркету квіти, які вирощував власноруч. З цим йому також допомагав син Павло.

Сім'я дуже бідна. Батько сам як міг тягнув свого сина, він був сенсом усього його життя. Вони жили на соціальну допомогу. Кілька років тому, пам'ятаю, був сюжет на телебаченні. Тоді батько розповідав, що їм затримували виплати, - розповіла волонтерка Олена, яка допомагає чоловіку.

Увага! Допомогти родині можна, перерахувавши гроші на картку "Приватбанку": 5168 7554 5978 4738.

У мережу також потрапило відео на якому батько хлопчика продає квіти.

Читайте також
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Loading...
Load next