Клименко проінспектував роботу оперативної бази рятувального загону спецпризначення

Клименко проінспектував роботу оперативної бази рятувального загону спецпризначення

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко проінспектував роботу оперативної бази аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Про це повідомив Клименко у соцмережі.

За його словами, на базі також є навчально-тренувальний майданчик для ліквідації аварій на нафтогазовому комплексі та центр підготовки верхолазів.

Ворог постійно завдає ударів по житлових багатоповерхівках, тож рятувальники мають вільно працювати на будь-якій висоті, використовуючи спец пристрої для попередження обвалів, - зазначив міністр.

Клименко протестував можливості техніки, яка щодня використовується для гасіння складних пожеж та евакуації населення, в тому числі з підтоплених небезпечних районів.

Наприклад, пінні гребінки можуть точно направляти вогнегасну піну та працювати віддалено, навіть під час тривоги, не втрачаючи дорогоцінний час. А плаваючий міст та транспортери швидко долають водні перепони, гарантуючи оперативне реагування навіть у важкодоступних місцях, - зауважив Клименко.

За його словами, максимальна ефективність залучення та безпека рятувальників водночас - основний критерій спецтехніки ДСНС.

Нагадаємо, Обвинуваченому у нападі на Фіцо загрожує від 25 років ув'язнення до довічного

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Load next