Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи
Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту підроблених документів.

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що займалося виготовленням фальшивих документів різних видів.

Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту цих документів. Також вони створили цілу систему роботи, що дозволяла їм у різний спосіб доставляти товар до клієнтів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік влаштував стрілянину в автомобілі військовослужбовця У Львові чоловік влаштував стрілянину в автомобілі військовослужбовця
У Львові в салоні автомобіля військовослужбовця, відбувся постріл. Його здійснив чоловік, що був разом з власником у машині, а сама зброя належить працівнику поліції
Пацієнтів з хворобами вуха у Львові оперуватимуть бельгійські медики (відео) Пацієнтів з хворобами вуха у Львові оперуватимуть бельгійські медики (відео)
Операції відбуватимуться з 5 по 8 вересня, а, отже, до цього часу батьки зможуть записати своїх діток на консультації та операції.
Мерія Львова: ще 222 медики отримають фінансову допомогу Мерія Львова: ще 222 медики отримають фінансову допомогу
Одні фахівці отримують по 20 тис. грн, а інші – по 10 тис. грн.
Load next