Вантажівка з контрабандними цигарками: майже 1200 пачок сигарет намагалися потай вивезти до Польщі

Вантажівка з контрабандними цигарками: майже 1200 пачок сигарет намагалися потай вивезти до Польщі
1187 пачок сигарет приховали в конструктивних порожнинах кабіни автівки та під декоративним покриттям підлоги у напівпричепі.

Вантажівка з контрабандними цигарками: майже 1200 пачок сигарет без акцизних марок намагалися потай вивезти до Польщі. Як інформують у митниці, 56-річний водій в пункті пропуску «Шегині» обрав смугу «червоний коридор» та вказав у декларації про відсутність будь-якого товару. Насправді ж тютюнові вироби були приховані в конструктивних порожнинах кабіни та під декоративним покриттям підлоги у напівпричепі. За цим фактом правоохоронці склали протокол про порушення митних правил. Товар вилучено до рішення суду.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті відкрили сервісний центр благодійного фонду Protez Foundation (відео) На Закарпатті відкрили сервісний центр благодійного фонду Protez Foundation (відео)
Клініка допомагатиме військовим з реабілітацією та сервісним обслуговуванням протезів.
Модернізація інтернет-мережі у лікарні: консульство Польщі передало потужне IT-обладнання Модернізація інтернет-мережі у лікарні: консульство Польщі передало потужне IT-обладнання
Генеральне консульство Польщі передало потужне IT-обладнання для Західноукраїнського дитячого медцентру, щоб забезпечити його безперервним wi-fi зв’язком
Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео) Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео)
На вулиці понад 10 градусів морозу, тож учасники «Миклухо Маклай» зігріваються, танцюючи аркан.
Loading...
Load next