Росіяни на ТОТ Луганщини розгортають нові морги - ЦНС

Росіяни на ТОТ Луганщини розгортають нові морги - ЦНС

Через активізацією наступальних дій окупантам доводиться суттєво збільшувати кількість моргів у прифронтових областях.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

У зв’язку з активними наступальними діями й зростанням втрат ворог нарощує кількість моргів на тимчасово окупованих територіях. Додаткові місця зберігання трупів людей, які «досягли цілей СВО», розгортають переважно на ТОТ Луганщини, зокрема у приміщеннях які не передбачені для цього. Туди звозять навіть тіла з півночі Харківщини, аби не «травмувати» мешканців Бєлгорода, ‒ йдеться в повідомленні.

Також у ЦНС додають, що кожен мешканець ТОТ може спростити процедуру демобілізації російського солдата й повідомити про місце їх розташування на українській землі, чи місце ворожих складів.

Нагадаємо, ЗСУ частково витіснили ворога із Вовчанська – Генштаб

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Load next