Окупанти влучили в пасажирський вагон поїзда «Херсон-Львів»

Окупанти влучили в пасажирський вагон поїзда «Херсон-Львів»

У Херсоні російські окупанти влучили у вагон пасажирського потяга «Херсон-Львів», який зупинився у Херсонському вокзалі. 

Уламками поранено провідника потяга, повідомили у прес-службі «Укрзалізниці» у середу, 3 травня.

116 пасажирів потяга не постраждали, оскільки перебували в укритті. Попри ушкодження, поїзд рушив з вокзалу із затримкою 14 хвилин до Львова.

«Є влучання у пасажирський вагон на станції Херсон, поранено провідника, йому надається допомога. На момент обстрілу посадку розпочато не було, пасажири перебували у безпечному укритті. Наразі поїзд до Львова зі 116 пасажирами на борту відправився з Херсона із затримкою 14 хвилин», – повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

За даними «Укрзалізниці», пошкоджені обстрілом вагони замінять на станції в Миколаєві, через який прямує потяг. Залізничники закликали українців зберігати спокій та слідкувати за оголошеннями щодо змін руху потягів.

Нагадаємо, Вибухи в кремлі. російська влада звинувачує Україну

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пасажирка заявила про спробу зґвалтування в потязі: в УЗ прокоментували інцидент Пасажирка заявила про спробу зґвалтування в потязі: в УЗ прокоментували інцидент
Інцидент зі спробою зґвалтування у вагоні, про який стало відомо сьогодні зранку, стався в потязі 092Л сполученням Київ-Львів. Пасажирка розповіла, що не отримала належної допомоги від провідниці та начальника потяга.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Loading...
Load next