Президент привітав українців з Великоднем

Президент привітав українців з Великоднем

Президент Володимир Зеленський наголосив, що сьогодення показало справжнє значення любові до ближнього.

Про це він сказав у зверненні з нагоди Великодня.

Біблія вчить нас любові до ближнього. А сьогодення показало нам справжнє значення цього слова. Коли навіть за сотні кілометрів одне від одного ми підтримуємо й допомагаємо одне одному. Захищаємо одне одного. Молимось одне за одного. Коли всі ми стали одне одному ближчими, одне одному ближніми. А колишній сусід, що постійно набивався нам у брати, для нас далекий на віки. Він порушив всі заповіді, зажадав наш дім, прийшов нас убивати. Світ бачить це. Бог знає це. І ми віримо: у Бога на плечі – шеврон з українським прапором. Тож із таким союзником життя точно переможе смерть, - додав Зеленський.

На одному спільному шляху зараз українців обʼєднує одна молитва - за українських воїнів, які захищають нас, за всіх, хто працює щодня заради міцності держави, за дітей, у яких Росія вкрала дитинство, за матерів і батьків, у яких Росія вкрала спокійну старість, українські міста та села, які переживають постійний терор з боку агресора.

Нагадаємо, Послання Варфоломія до Великодня: Воскресіння Христа є мотивацією боротьби з присутністю зла

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень
Завтра, 28 квітня, відбудеться відеоконференція загального засідання Тристоронньої контактної групи.
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Load next