У Києві наркоторговці видавали себе за військових та розвозили кокаїн в комендантську годину

У Києві наркоторговці видавали себе за військових та розвозили кокаїн в комендантську годину

Правоохоронці Києва заявили про викриття чотирьох наркоторговців, які кілька місяців розвозили кокаїн під час комендантської години. Вони вдягали камуфляжну форму, видаючи себе за військових.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

За даними слідства, група людей із лютого до травня приймали замовлення від клієнтів на кокаїн. Удень покупці могли самостійно приїжджати по замовлення, а вночі, під час комендантської години, наркоторговці доставляли товар.

Для того, щоб безперешкодно пересуватися містом уночі, зловмисники вдягали військову форму. При перевірці документів на блокпостах вони представлялися військовими-резервістами однієї з військових частин, показуючи фальшиву довідку. Їздили на старих автомобілях, а на лобовому склі додатково закріплювали чорний спецномер.

За один грам кокаїну фігуранти в середньому отримували 300 доларів. Також вони продавали клієнтам канабіс, кажуть у прокуратурі.

Під час обшуків правоохоронці вилучили наркотики, зароблені гроші, чорнові записи та документи

Слідчі повідомили 4 фігурантам про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Наразі їм готуються обрати запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, На Хмельниччині суд звільнив 50 засуджених для служби у війську

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Героїну на мільярд: прокуратура віддала під суд двох турків, що торгували наркотиками (фото) Героїну на мільярд: прокуратура віддала під суд двох турків, що торгували наркотиками (фото)
Загальна вага наркотиків, які вилучили правоохоронці, склала 368 кг.
В Україні близько 1,5 мільйона осіб вживають наркотики В Україні близько 1,5 мільйона осіб вживають наркотики
В Україні споживають наркотики від 1 до 1,5 мільйона громадян.
Load next