Комендантську годину в Києві на Великдень не скасовуватимуть

Комендантську годину в Києві на Великдень не скасовуватимуть

У Київській ОВА провели нараду з представниками Ради Церков стосовно підготовки до Великодня та повідомили, що комендантську годину в цей день не скасовуватимуть.

Про це йдеться на сайті Київської ОВА.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко зауважив, що у ніч із суботи 4 травня на неділю 5 травня, комендантська година в Київській області діятиме без змін - з 00:00 до 5:00. 

Враховуючи, що пересування вулицею в цей час заборонене, богослужіння мають транслюватися в онлайн-режимі. А храми можна буде відвідати після завершення комендантської години. 

Просимо також вжити всіх заходів, щоб уникнути значного скупчення людей в одному місці. В разі тривоги оперативно просити людей пройти до найближчого укриття. Про місця їх розташування також має бути надана необхідна інформація. Правоохоронці стежитимуть за громадським порядком та працюватимуть в посиленому режимі. Але вкрай важливо, щоб і люди були максимально пильними, - зазначив Кравченко.

Нагадаємо, США виділили Україні оборонний пакет на $1 мільярд

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві відбулося святкове відкриття Парламентської ялинки (фото) У Києві відбулося святкове відкриття Парламентської ялинки (фото)
Таку традицію започаткували вперше за всю історію Парламенту України.
Дмитру Гордону заборонили в'їзд до Грузії Дмитру Гордону заборонили в'їзд до Грузії
Журналіст повертається до Києва, прикордонники не назвали причини заборони для в'їзду.
Load next