Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?

Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?
У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України

У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України. У кастингу взяли участь 250 конкурсанток, лише 16 з них пройшли у фінал.

Підготовка дівчат тривала 1,5 місяці. Разом з фахівцями працювали над розкриттям природної харизми, навчали правильній подачі, ходьбі та як необхідно поводитися на сцені. З 16 дівчат більшість вперше брали участь у подібному конкурсі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Воїни на протезах бігли півмарафон у Львові: як все відбувалося? Воїни на протезах бігли півмарафон у Львові: як все відбувалося?
У Львові спортсмени та бійці зібрали кошти на реабілітаційний центр для дітей.
Кількість поховань у Львові за останній рік збільшилась вдвічі Кількість поховань у Львові за останній рік збільшилась вдвічі
Кількість поховань на кладовищах Львова з початку року суттєво збільшилась, у порівнянні із аналогічним періодом 2020 року. Зокрема, це зумовлено великою кількістю померлих від коронавірусної інфекції.
У Львові затримали посередників, які організовували "медичну" схему для перетину кордону У Львові затримали посередників, які організовували "медичну" схему для перетину кордону
Очільницю одного з БФ та 37-річного жителя Львова викрили на вимаганні та одержанні хабара за вплив на посадових осіб закладів охорони здоров’я.
Load next