В Україні відкрився ще один завод із виробництва безпілотників

В Україні відкрився ще один завод із виробництва безпілотників

В Україні відкрили ще один завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні, і очікується, що до кінця року на ньому працюватиме близько 100 осіб.

Quantum Systems інвестує до шести мільйонів євро протягом наступних двох років. Для компанії це вотум довіри Україні та її співробітникам, і водночас знак прихильності компанії до надання довгострокової підтримки Україні в галузі оборони своєї країни, - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що наразі компанія Quantum Systems виробляє продукцію подвійного призначення для цивільного і державного сектору, в якій зайнято близько 250 співробітників.

Виробниче підприємство в Україні - це четвертий завод компанії із семи, розташованих по всьому світу.

Нагадаємо, В Україні розмінували 700 гектарів за допомогою машин від міжнародних партнерів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пожежа в окупованому Донецьку: горів цех з виробництва води (відео) Пожежа в окупованому Донецьку: горів цех з виробництва води (відео)
У тимчасово окупованому Донецьку горів цех готової продукції з виробництва води. За попередніми даними, будівля повністю згоріла.
На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото) На території коксохімічного заводу на Донеччині трапилась пожежа (фото)
На заводі трапилось загоряння конвеєрної стрічки. Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі немає.
СБУ викрила масштабний нелегальний завод з переробки нафти на Дніпропетровщині (відео) СБУ викрила масштабний нелегальний завод з переробки нафти на Дніпропетровщині (відео)
Працівники Служби безпеки України викрили нелегальний нафтопереробний завод, який щодня виробляв десятки тонн дизельного палива.
Load next