Фігуранта справи щодо збитків Укренерго на $716 мільйонів відпустили під заставу

Фігуранта справи щодо збитків Укренерго на $716 мільйонів відпустили під заставу

Вищий антикорупційний суд відпустив під заставу понад 30 мільйонів гривень одного з підозрюваних у справі щодо завдання Укренерго мільйонних збитків.

Про це поінформувала пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

1 лютого 2024 року слідчий суддя ВАКС за клопотанням детективів НАБУ, погодженим прокурором САП, застосував запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 30,280 млн грн директору приватного товариства - учаснику злочинної схеми по заволодінню електричною енергією ПрАТ "НЕК "Укренерго" та легалізації отриманих від її продажу коштів, - зазначається у повідомленні.

Прокурор САП не погоджується із застосуванням саме такого запобіжного заходу та оскаржить його в суді апеляційної інстанції і наполягатиме на застосуванні до особи більш суворого запобіжного заходу - тримання під вартою з альтернативою внесення 300 млн грн застави.

Нагадаємо, ДБР оголосило підозру у держзраді екскомандиру севастопольського «Беркуту»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові затримали соратника депутата Киви: суд арештував Ширяєва без права застави (фото) У Харкові затримали соратника депутата Киви: суд арештував Ширяєва без права застави (фото)
Харківський суд арештував одного з лідерів "Патріотів - За життя" Ширяєва. Його взяли під варту на 8 діб без права внесення застави.
2 місяці під вартою, або 340 тисяч гривень застави: водію з Харкова обрали запобіжний захід 2 місяці під вартою, або 340 тисяч гривень застави: водію з Харкова обрали запобіжний захід
Водія Toyota Land Cruiser, який збив двох 13-річних підлітків на проспекті Науки у Харкові, взяли під варту на два місяці з альтернативою застави у сумі 340 тисяч гривень.
Loading...
Load next