Дитяча залізниця у Дніпрі відкрила новий сезон

Дитяча залізниця у Дніпрі відкрила новий сезон

У Дніпрі розпочала роботу дитяча залізниця, на якій протягом літнього сезону працюватимуть 650 юних залізничників.

Про це повідомила пресслужба УЗ.

Під звук станційного дзвону стартував літній сезон руху поїздів на найстаршій в Україні і другій у світі за віком дитячій залізниці. Дніпровська дитяча залізниця була відкрита у 1936 р. і призупиняла рух поїздів лише кілька разів: під час Другої світової війни, карантину та у перший рік широкомасштабного вторгнення, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обслуговуватимуть залізницю 650 підлітків. Під наглядом інструкторів вони керуватимуть поїздами, контролюватимуть справність колійної мережі, працюватимуть дикторами, касирами, черговими по станції.

Подорожі розпочинаються у парку ім. Лазаря Глоби. Поїзди відправлятимуться у травні, вересні та жовтні – по вихідних днях з 10:00 до 18:00, у літні місяці – щоп’ятниці з 12:00 до 18:00, у вихідні дні – з 10:00 до 18:00.

Вартість дитячого квитка – 50 гривень, дорослого – 62 гривні.

Нагадаємо, Експрем’єр Чехії назвав піар-заходом ініціативу уряду щодо боєприпасів для України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото) У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото)
У супермаркеті АТБ у Дніпрі та львівському магазині "Форвард–КД" на вулиці Бузковій, 2 продавали небезпечне для здоров'я людини печиво, яке у своєму складі містить отруйні канцерогени, що сприяють утворенню та розвитку ракових захворювань.
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Load next