Деяким студентам-чоловікам можуть дозволити не подавати до закладів освіти свої військово-облікові документи

Деяким студентам-чоловікам можуть дозволити не подавати до закладів освіти свої військово-облікові документи

Деяким студентам-чоловікам можуть дозволити не подавати до закладів освіти свої військово-облікові документи до завершення воєнного стану.

Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Йдеться про тих студентів, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, територіях активних бойових дій або за кордоном і навчаються онлайн в українських закладах освіти.

Оскільки вони не мають змоги прибути фізично, щоб стати на військовий облік, то в уряді планують відтермінувати для них подання до закладів освіти військово-облікових документів до завершення воєнного стану або до прибуття цих студентів на підконтрольну Україні територію.

Проєкт відповідної постанови вже надіслали на погодження до центральних органів виконавчої влади. Після цього його направлять на погодження до Мін’юсту.

Нагадаємо, Перша група українських пілотів завершила навчання у США на F-16

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові провели соціальну акцію у пам’ять загиблих студентів внаслідок російської агресії (відео) У Львові провели соціальну акцію у пам’ять загиблих студентів внаслідок російської агресії (відео)
На стендах, виставлених на площі Ринок, розмістили понад 40 дипломів студентів з усієї України, які загинули у боротьбі за незалежність нашої держави.
Load next