Мешканець Тернопільщини ошукав двох громадян Польщі на $18 000

Мешканець Тернопільщини ошукав двох громадян Польщі на $18 000

38-річний мешканець Чортківського району за шахрайство має шанс сісти до в'язниці на термін до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомила поліція Тернопільської області.

На Тернопільщині правоохоронці встановили особу шахрая, який ошукав двох громадян Польщі на понад 18 000 доларів. Чоловіки хотіли придбати раритетний мотоцикл, натомість втратили гроші. 

Як розповіли у поліції, із заявами про шахрайство до правоохоронців Тернопільської області звернулися двоє мешканців Польщі, які займаються колекціонуванням антикварних речей. На одному із сайтів поляки натрапили на оголошення про продаж раритетного мотоцикла й одразу ним зацікавилися.

В інтернеті вони також знайшли посередника, який запевнив, що допоможе їм із покупкою на місці та доставить транспортний засіб у Польщу. Свої послуги він оцінив у 2000 доларів.

Нагадаємо, Українські розробники представили IT-спільноті бойову систему DELTA

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Допомагали незаконно перетнути кордон: у Польщі затримали трьох українців Допомагали незаконно перетнути кордон: у Польщі затримали трьох українців
Раніше Міністерство закордонних справ Польщі заявило, що через міграційну кризу вони можуть закрити нові пункти пропуску на кордоні з Білоруссю.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Loading...
Load next