Киргизстан попередив своїх громадян про вербування в рф терористів

Киргизстан попередив своїх громадян про вербування в рф терористів

Представництво Міністерства праці, соціального забезпечення та міграції Киргизстану попередило громадян про вербування в соціальних мережах та месенджерах для скоєння терактів у Росії.

Про це йдеться у заяві на сайті відомства.

У заяві міністерства йдеться, що через соціальні мережі та популярні месенджери, такі як Telegram, відбувається вербування громадян Киргизстану, які проживають на території Росії, для участі в терористичних актах.

Представництво закликає громадян Киргизької Республіки, які проживають або тимчасово перебувають на території Росії, не піддаватися на різноманітні провокації, не працевлаштовуватися через соціальні мережі, не брати участь у різних акціях, а також здійснювати контроль за дітьми, – зазначили у Мінпраці країни.

Окрім цього, там нагадали, що участь у терористичному акті в РФ карається строком аж до довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, Щонайменше 14 085 цивільних загинуло внаслідок російського вторгнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Український TikTok-блогер публічно зізнався в підтримці Росії (відео) Український TikTok-блогер публічно зізнався в підтримці Росії (відео)
Тіктокера навіть просили видалити відео з триколором, однак він відмовився це робити. Через, що хлопець втратив рекламний контракт й можливість заробити гроші: "Мораль проста: підтримуєш агресора — сиди без грошей".
Через брак резервів у рф мобілізують боржників та аліментників — розвідка Через брак резервів у рф мобілізують боржників та аліментників — розвідка
Також у росії триває мобілізація людей, які мають пробелеми із законом.
Load next