Києвом почнуть курсувати двоповерхові німецькі автобуси

Києвом почнуть курсувати двоповерхові німецькі автобуси

У грудні 2022 року Київпастранс отримав чотири двоповерхових автобуси від німецького комунального перевізника. Проте досі цей транспорт не вийшов на дороги столиці.

Про це розповіли у КП «Київпастранс» пише Вечірній Київ.

Наприкінці минулого року «Київпастранс» отримав від берлінського муніципального перевізника Berliner Verkehrsbetriebe (BVG) чотири двоповерхові автобуси MAn Lion`s City DD A39 2010 року випуску.

Першочерговим призначенням експлуатації зазначених автобусів є туристичні маршрути міста Києва. Але, враховуючи специфічні габаритні характеристики автобусів, використання їх в умовах воєнного стану, під час повітряних тривог та масованих ракетних атак рф, несе в собі додаткові ризики для пасажирів і рухомого складу.

Наразі опрацьовуються питання щодо експлуатації даних двоповерхових автобусів у післявоєнний час…, — йдеться у відповіді.

Автобуси планують використовувати для організації екскурсійних, пізнавальних турів для школярів. Також їх можуть поставити на рейси туристичними місцями Києва на невеликі відстані, які організовуватиме Управління туризму та промоцій КМДА.

Нагадаємо, Українські пілоти навчатимуться на бельгійських F-16

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео) У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)
На вулиці Хрещатик у Києві проводять першу репетицію параду військ з нагоди Дня Незалежності України.
У Києві провалилась дорога - рух обмежено У Києві провалилась дорога - рух обмежено
Інцидент стався на вулиці Володимирській.
Loading...
Load next