У Києві 5 днів триватимуть військові навчання: деталі

У Києві 5 днів триватимуть військові навчання: деталі

У Дарницькому районі столиці з 6 по 10 травня пройдуть навчання за участю підрозділів угруповання сил та засобів оборони Києва та військової техніки.

Про це повідомляє Дарницька районна державна адміністрація.

Мета навчань - нарощування бойових спроможностей під час підготовки і ведення оборонної операції, - ідеться у повідомленні.

У ході тренувань відбудуться практичні дії із залученням особового складу, штатної військової техніки та озброєння.

У РДА нагадали, що знімати та оприлюднювати відео- і фотоматеріали пересування військових і техніки – заборонено.

Нагадаємо, В Німеччині 17-річний підліток зізнався у нападі на представника партії Шольца

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео) В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео)
Проведені військові навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Участь у них взяв особовий склад зенітно-ракетних підрозділів.
Українські військові провели масштабні навчання на кордоні з Росією (відео) Українські військові провели масштабні навчання на кордоні з Росією (відео)
Учасники тренувань відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії для ефективної протидії можливим терористичним і диверсійним загрозам.
У Києві продемонстрували сучасний броньовик: його зробили з радянського БТР (відео) У Києві продемонстрували сучасний броньовик: його зробили з радянського БТР (відео)
Колишній БТР може служити платформою для техніки різного призначення: це може бути бронетранспортер, машина вогневої підтримки, самохідно-артилерійська підтримка (міномет), санітарна машина, ремонтно-евакуаційна.
Load next