Грузинський блогер Сосо Небієрідзе волонтерить для діток на кордоні (відео)

Грузинський блогер Сосо Небієрідзе волонтерить для діток на кордоні (відео)
Сосо Небієрідзе разом зі своїми друзями та іншими волонтерами скуповують у супермаркетах все, що так люблять дітлахи, аби підняти їм настрій.

Приємність для діток на кордоні. Грузинський тревел-блогер Сосо Небієрідзе не залишився осторонь війни в Україні і вирішив волонтерити у трішки незвичний спосіб.

У пункті пропуску Краківець — Корчова вже на польській стороні він зустрічає наших діток з приємними подарунками. Гори солодощів, різноманітних смаколиків та іграшки. Кожен малюк може підійти та взяти собі те, чого душа забажає.

Мабуть, найбільше малеча тішиться саме іграшкам. Адже тікаючи від обстрілів діти залишили свої улюблені іграшки вдома. А у такий нелегкий час м’які обійми їм дуже необхідні.

Чи не щодня Сосо Небієрідзе разом зі своїми друзями та іншими волонтерами скуповують у супермаркетах все, що так люблять дітлахи. А мета доволі проста — щоб підняти настрій маленьким українцям, які змушені тікати за кордон через війну, і щоб на їхніх обличчях знову засяяла усмішка. 

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Нові правила перетину кордону для військовозобов’язаних (відео) Нові правила перетину кордону для військовозобов’язаних (відео)
Водії-волонтери зможуть перетинати рубіж у разі перевезення гуманітарної допомоги, медичних вантажів та вантажів для потреб армії.
Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску
Влада України та Румунії домовились про відкриття нових пунктів пропуску на спільному кордоні. Зокрема планується якнайшвидше провести консультації щодо відкриття додаткових пунктів.
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Loading...
Load next