Зеленський про свою президентську каденцію: Мої п'ять років ще не закінчились

Зеленський про свою президентську каденцію: Мої п'ять років ще не закінчились

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що термін його президентських повноважень не завершився, адже в країні діє воєнний стан і його каденція триває.

Про це він повідомив в інтерв’ю Reuters.

За його словами, він не може оцінити свою діяльність протягом минулих п’яти років, бо це «не дуже етично». Проте глава держави зауважив, що радий бути президентом народу, «який нікуди не побіг, а відстояв усе», що міг.

Я вважаю, що нам потрібно здолати цей шлях до кінця, бажано переможного. Пишаюся, що я президент України. Ось моє ставлення до всіх цих п’яти років, ‒ сказав Зеленський, хоч і визнав, що «зараз трішки скептично дивляться на слово “перемога“.

Нагадаємо, СБУ викрила мережу підпільних типографій, які підробляли документи для "легалізації" за кордоном

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Load next