"Рамштайн" дав поштовх до створення восьми коаліцій - Умєров

"Рамштайн" дав поштовх до створення восьми коаліцій - Умєров

Два роки тому Україна отримала безпрецедентну підтримку у боротьбі за свободу зі сторони 54 країн, включаючи всі держави-члени НАТО та ЄС. Саме формат «Рамштайн» дав поштовх до створення восьми коаліцій.

Про це заявив міністр оборони Рустем Умєров.

Сьогодні друга річниця створення Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн». Два роки тому наша боротьба за свободу отримала безпрецедентну підтримку зі сторони 54 країн, включаючи всі держави-члени НАТО та ЄС. Ця єдність та солідарність відбулася за активної участі міністра оборони США Ллойда Остіна і продемонструвала непохитну підтримку України на міжнародному рівні. Надалі саме формат «Рамштайн» дав поштовх до створення 8 коаліцій, які зосереджені на посиленні наших військових спроможностей у таких критичних сферах як повітряні сили, протиповітряна оборона, артилерія та морська безпека, - наголосив Умєров, додавши, що з початку російського вторгнення союзники виділили на оборонні зусилля України допомогу на мільярди доларів США.

Міністр оборони під час чергового онлайн-засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» подякував колегам за підтримку та разом із Президентом Володимиром Зеленським закликав партнерів надати необхідне озброєння та вирішити питання логістики.

Нагадаємо, Із повістками для звірення облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів ‒ МОУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Load next