Чоловіка, який поцупив у волинській крамниці 27 тис. грн, спіймали у Львові (відео)

Чоловіка, який поцупив у волинській крамниці 27 тис. грн, спіймали у Львові (відео)
Йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Вкрав у Луцьку – попався у Львові. Днями місцевий житель у сусідній області поцупив в одній з тамтешніх крамниць 27 тисяч гривень.

Як інформують у патрульній поліції Львівщини, волинські оперативники швидко встановили автомобіль, яким пересувається зловмисник, зовнішність особи та інші особливі ознаки. Усю інформацію передали львівським колегам.

І ось уже в місті Лева 36-річного крадія затримали. Його автівку інспектори зупинили на перетині вулиць Коперника – Степана Бандери.

Попри початковий опір, чоловік, до слова раніше судимий за крадіжки й грабежі, таки зізнався у скоєному. На місце події приїхала слідчо-оперативна група з Луцька. Автомобіль вилучили. Затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку
Луцьких правоохоронців, яких підозрюють у зловживанні службових повноважень і незаконному затриманні громадянина, відсторонили від посад.
Поліцейські затримали чоловіка, причетного до пограбування Львівського апеляційного суду (фото) Поліцейські затримали чоловіка, причетного до пограбування Львівського апеляційного суду (фото)
Чоловікові загрожує покарання — позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.
У Старому Самборі 53-річний чоловік викрав припаркований автомобіль (відео) У Старому Самборі 53-річний чоловік викрав припаркований автомобіль (відео)
Автовикрадачу загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі.
Loading...
Load next