На Львівщині вдруге відбудеться шаховий турнір за участю міжнародних гросмейстерів

На Львівщині вдруге відбудеться шаховий турнір за участю міжнародних гросмейстерів

У Львові другий рік поспіль організовують сеанс одночасної гри в шахи. Свою майстерність на шахових дошках 4 квітня продемонструють легендарні українські гросмейстери: Марта Літинська, Олег Романишин, Олександр Бєлявський та Адріян Михальчишин. Захід проведуть на підтримку Сил оборони України.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Участь у змаганнях візьмуть понад 70 учасників — і майстрів, і початківців. Серед них — військовослужбовці — захисники і захисниці, ветерани, медики, прикордонники, діти, курсанти Національної академії сухопутних військ України, представники Національної гвардії, Національної поліції, рятувальники, а також наші поранені військові, які проходять реабілітацію у Superhumans. У такий спосіб ми хочемо обʼєднати представників різних галузей та підтримати наші сили  оборони, - зазначив директор департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА Юрій Горун. - Цей захід є унікальним поєднанням спортивної майстерності та патріотизму. Запрошуємо всіх поціновувачів шахової гри, учнів шахових шкіл, львівʼян стати частиною цієї благородної гри, і навіть пограти з легендами!

Захід відбудеться на підтримку Сил оборони України.

Ваша присутність та участь стануть не лише захопливим спортивним дозвіллям, а й благородним внеском у перемогу української армії. Адже захід відбувається з метою збору коштів для волонтерської організації «Львівський лицар», яка постачає на фронт інноваційні технічні засоби для наших захисників і захисниць. Жодної копійки з бюджету на організацію шахового сеансу не буде витрачено, адже ініціатива повністю ґрунтується на волонтерських зусиллях. Приєднуйтесь до спортивної події та робіть свій внесок у перемогу ЗСУ! - повідомив керівник ГО «ФОРПОСТ ЛЬВІВ», співорганізатор Олег Радик.

Сеанс одночасної гри в шахи відбудеться у четвер, 4 квітня о 12:00 годині. Місце проведення: Львівський палац мистецтв (вул. Коперника, 17).

У зв'язку з обмеженою кількістю місць, охочих просять заповнити реєстраційну форму

Участь у заході підтвердять листом на електронну пошту або телефонним дзвінком.

Організатори заходу - департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА,  ГО «ФОРПОСТ ЛЬВІВ» та Львівська обласна шахова федерація.  

Нагадаємо, Щонайменше 14 085 цивільних загинуло внаслідок російського вторгнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео) Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео)
Перші змагання з натурального бодібілдингу в Україні. Жодних допоміжних препаратів під час і без того важкої й тривалої підготовки.
На Яворівщині у селі Княжий Міст під час земляних робіт натрапили на застарілий боєприпас На Яворівщині у селі Княжий Міст під час земляних робіт натрапили на застарілий боєприпас
На Яворівщині у селі Княжий Міст під час земляних робіт натрапили на застарілий боєприпас
Load next